Полиуретанов работен стол Labo RТS TS02 с Ergon Up механизъм

Описание

Полиуретанов работен офис стол Labo RТS TS02 с Ergon Up механизъм, без подлакътници
Висококачествени полиуретанови седалка и облегалка, без подлакътници, стабилна пластмасова кръстачка, механизъм Ergon Up, газов амортисьор за плавно регулиране на височината на седене. На колелца. Височина седалка – 45-58см, цялостна височина – 86,5-106,5см, широчина при кръстачката – ф64,5см, широчина седалка 49см, дълбочина седалка 45см